fbpx

Az Év Befutóérme pályázat

A szavazás célja

Éves szinten több száz hazai és nemzetközi versenyre készítünk érmeket, de ezek között a legfontosabbak számunkra a hazai versenyekre gyártott anyagok, hiszen tudjuk mennyire fontos egy-egy jól megtervezett és magas színvonalon kivitelezett érem. Versenyszervezőként 2016-ban emiatt is kezdtünk tervezni és gyártani, emiatt fordítunk a saját eseményeink, az Austrotherm Tihanyi Félmaraton, Mapei Szigligeti Fálmaraton, újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton, Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton, valamint a virtuális Europe Run érmeire akkora hangsúlyt. 2021-től évenként kiírt pályázattal szeretnénk motiválni és megjutalmazni azokat, akik bizalmat szavaztak nekünk és most elsőalkalommal meghirdetni az „Az Év befutóérme” szavazást!

A pályázat célja ugyanakkor, hogy a hazai futótársadalommal megismertessünk számos rendkívül sikeres eseményt és a mögöttük rejlő szervezőket egy olyan időszakban, ami ezt a területet súlyosan érintette, és amit sokan talán nem is tudnak átvészelni. Tudjuk, hogy egy szervezőnek mennyire sokat jelent egyetlen pozitív visszajelzés, emiatt kérjük, hogy tegyétek meg, hogy szavazatotokkal támogatjátok a legszebb érmeket, higgyétek el: minden szavazat számít, a szervezők követni fogják!

A szavazás tárgya

2020-as év során a műhelyünkben gyártott versenyek befutóérmei közül a legszebb és legkülönlegesebbek kiválasztása.

Kategóriák

Az Év befutóérme 1-2-3. helyezett

Az év befutóérme díjak esetében az első három helyezett kerül díjazásra. Az a 20 érem kerül a zsűri elé, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. A döntést az összhatás alapján hozzák meg: technikai sajátosságok, kreativitás, részletesség, színek, felületkezelés, szalag.

Kreatív díj

Az év legkreatívabb befutoerem.hu érme díjat egy érem nyerheti el, amit a szavazatok alapján azon 20 érem közül választ ki a zsűri, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. A döntés során a két legfőbb szempont az összhatás, illetve a kreativitás.

Közönségdíj

A Közönségdíjat egy érem nyerheti el, amit a legtöbb szavazattal rendelkező érem fog megkapni.

Különdíj

A Különdíjat egy érem nyerheti el, amelyet azon 20 érem közül választ ki a zsűri, amelyek a legtöbb szavazatot kapták. Ebben az esetben az egyéni preferencia lesz a mérvadó a döntés meghozatalánál.

A szavazás időintervalluma

A pályázat beküldésének határideje: 2021. február 14-28.
Szavazatok leadásának helye: Befutoerem.hu hivatalos Facebook oldala Eredményhirdetés: 2021. március 7.

A közönség mozgósítás és a szavazatgyűjtés ideje alatt nem tiltjuk a szavazásra buzdító hirdetéseket, ugyanakkor elvárjuk, hogy a folyamatot tegyék egyértelművé látogatóik számára.
A direkt, link alapján történő automatikus kényszerszavaztatás szigorúan tilos,
és kizárással jár.


Bármilyen szavazási felhívásra való kattintás nem járhat automatikus szavazással, kizárólag a Facebook oldalunkon történhet szavazatleadás, kizárólag a látogató döntésének eredményeképp és a szavazatot érintő kép alá leadott lájk, azaz a tetszik gomb megnyomásával.

Díjazás

Tihany, 2021. február 2. 

Magyarország
Ennyi érmet készítettünk
eddig Magyarországra
Világpiac
Ennyi érem készült
gyártósorunkon összesen
0
Kávé
Ennyi kávét ittunk meg
(a múlthéten...)
0
⌘ + Q
Ennyiszer nyomtunk
véletlen ⌘+Q-t!
Grrr... !?%$#%!!